avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA platitor tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

platitor tva

buna ziua,
am infiintat o firma de curatenie in romania si o sa lucrez in italia, contabila la care am fost imi spune ca trebuie sa fiu platitor tva dar am citit ca,daca m-as incadra in anumite conditii as putea opta pentru a nu fi platitor tva.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:02, 19 Ianuarie 2013
Sunteti neplatitor daca nu depasiti plafonul cifrei de afaceri de 225000 RON/an. Peste aceasta cifra deveniti platitor de TVA sau daca doriti prin optiune (sub 225000 RON).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva sau nu...urgent raspuns va rog mariussco2010 mariussco2010 ...societate prestatoare de servicii neplatitoare de TVA infiintata in luna Mai ...se declara neplatitoare de tva, iar pana in Decembrie are o cifra de ... (vezi toată discuția)
Impediment in colaborarea cu anumiti beneficiari preda sorin preda sorin Buna ziua.Sunt titularul unei intreprinderi individuale ,am o singura masina de transport marfa si ma lovesc de o problema la eventualele colaborari cu ... (vezi toată discuția)
Plafon tva claudiaP claudiaP Buna seara! O firma infiintata din mai care nu a optat pentru Tva, cum va calcula plafonul? Adica 35.000 euro sau imparte suma aceasta pe luni? Ce curs ... (vezi toată discuția)