avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte si autorizatii pentru activitatea Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte si autorizatii pentru activitatea Pfa

Buna.As avea nevoie de un ajutor,de luni vreau sa ma duc sa muncesc intr-un salon de infrumusetare ca si cosmeticiana,dar eu am PFA,de ce anume am nevoie ca sa fiu in regula cu actele daca vine orice control? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: melyszekely , utilizator 19:09, 19 Ianuarie 2013
Contract pentru a putea folosi acel spatiu, autorizatii de la direstia de sanatate publica si casa de marcat.
Un contract de inchiriere cu doamna al cui este salonul nu?
Da, cu ea, daca ea e proprietara.
Bine multumesc frumos.Chitantiere si chestii de genu oare nu imi trebuie?
Pai v-am spus ca va trebuie casa de marcat fiscalizata pe acel spatiu unde va veti desfasura prestarea de servicii catre populatie.
Pe toate materialele consumabile (platile pentru ele) le treceti in registrul jurnal de incasari si plati. La fel si raportul zilnic de la casa de marcat cu incasarile zilnice.
Aveti grija la dotarile necesare si la starea lor de intretinere.

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal incasari si plati Francu1956 Francu1956 [b]Buna ziua.[/b] Cu speranta ca voi primi un raspuns autorizat adresez si eu catre dvs. urmatoarele intrebari: 1. Pt. un PFA neplatitor de TVA cu ... (vezi toată discuția)
Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Poate deveni un casier pfa? laurageorgescu laurageorgescu sunt cosmetician pfa si am un apartament care l am facut salon de cosmetica ..pot angalja o casiera tot pfa sau in ce fel o pot angaja? daca lucreaza mama mea ... (vezi toată discuția)