avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lamurire pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lamurire pensie de invaliditate

Am descoperit o situatie in care o persoana sustine ca are pensie de invaliditate gradul 1, insa decizia de pensionare este emisa de Casa de pensii Bucuresti, insa aceasta persoana are domiciliul stabil in Neamt, acelasi domiciliu avandu-l si la data pensionarii.

Va rog sa imi spuneti cat de legala este o asemenea decizie

Alte discuții în legătură

Incadrare pensie de invaliditate mihailaion mihailaion Va supun atentiei urmatoarea sesizare- contestatie: Sunt bonlav de polichistoza renala(boala genetica), diabet zaharat tip 2(cu insulina), obezitate, am ... (vezi toată discuția)
Situatie de imputare a pensiei kenshy kenshy Buna ziua! As avea si eu nevoie de o lamurire in problema riscului de imputare a pensiei. Se ia o pereche pensionari pe caz de boala gradul II care, din ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca conf. art.56 lit c cm Antoanela Geaman Antoanela Geaman Supun atentiei dvs. urmatoarea problema. Salariatei X i se inceteaza cim conform art.56 lit c) fara a avea comunicata deciza de pensionare pentru ... (vezi toată discuția)