avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoanele care sunt impreuna reclamante
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoanele care sunt impreuna reclamante

Intr-un proces de partaj judiciar pentru atribuirea provizorie a unui teren s-a formulat cerere in instanta de 3 coproprietari din 5 cat exista pe titlul de proprietate . Instanta a deciz sa se efectueze o expertiza avand ca obiective impartirea pe loturi a terenului . Un reclamant nu a fost de acord cu expertiza motivand ca nu a solicitat o impartire pe loturi ci o atribuire provizorie a terenului ca nu se poate face o impartire ca acest lucru ar duce la o scadere a valorii terenului forestier ca nu exista aceiasi masa lemnoasa pe teren .
Fac precizarea ca la acel teren au lipsit ceilati reclamanti pentru ca au solicitat judecarea in lipsa. Instanta a respins cererea pe motiv ca s-a refuzat expertiza .
Intrebare: exista vreo sansa la recurs pe motiv ca potrivit art 48 din Cpr. civila : actele de procedura, apararile si concluziile unuia dintre reclamanti nu pot pagubi celorlati . Multumesc celor care imi dau un raspuns.

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune si drepturile coproprietarilor. ContSters173109 ContSters173109 Sunt coproprietar pe un imobil casa si teren,impreuna cu alti doi coproprietari,in cote egale de 1/3,imobil dobandit prin contract v-c,autentificat la Notariat ... (vezi toată discuția)
Cum se face atribuirea dupa lotizare ? folosinta folosinta Suntem cinci coproprietari casa si teren Un coproprietar a locuit in toata casa abuziv . Nu ne-a dat voie sa patrundem . A recunoscut la interogatoriu . A ... (vezi toată discuția)
Cum se va imparti averea bunicilor? ANAMARIA0702 ANAMARIA0702 Buna ziua!Am nevoie de un sfat cu privire la mostenirea bunicilor mei.Situatie sta cam asa:Bunicul meu a decedat in urma cu 4 ani dar dupa moartea lui tatal ... (vezi toată discuția)