avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicare contract colectiv de munca la nivel national
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicare contract colectiv de munca la nivel national

Am avut un deces in familie, a murit socrul, iar cei de la firma mi-au spus ca nu imi acorda cele 3 zile libere, deoarece contractul colectiv de munca la nivelul institutiei nu a mai fost semnat din 2011. In cazul acesta, nu se aplica contractul colectiv de munca la nivel national?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 21 Ianuarie 2013
De la 01.01.2011 nu mai exista INCHEIAT contract colectiv de munca la nivel national.
Sa inteleg ca ce am gasit eu, "Contract colectiv de munca la nivel national 2011-2014 nu este valabil?
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2013
iuliazamfir, utilizator
Nici nu a fost valabil vreodata ... :(
Si ce as putea face in acest caz? Vor sa deschida urmarire disciplinara pentru zilele in care nu m-am prezentat la munca, pentru ca m-am ocupat de inmormantare.
Poate vorbiti cu ei si faceti cerere de Co sau de CFP ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite in caz de deces parinte claudiuss claudiuss In luna iulie a decedat bunica mea (mama tatalui meu), iar in luna septembrie a decedat si tatal meu. Mentionez ca este tatal meu vitreg care m-a crescut si ... (vezi toată discuția)
Libere decese alina84cam@yahoo.com alina84cam@yahoo.com bunicul meu a murit azi eu sunt din sb iar el e in ias.numai 1zi am liber de la firma. (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2-3 ani dddppp dddppp Daca m-am intors la serviciu de cateva zile dupa 2 ani de concediu crestere copil, se mai poate prelungi un an concediu fara plata? Copilul este sanatos, dar ... (vezi toată discuția)