avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Completare BO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Completare BO

Buna ziua,

Ce firma trebuie trecuta ca fiind cea pentru care se Avalizeaza un bilet la ordin? In casuta rezervata Avalizarii la rubrica "Pentru" se trece firma care a emis BO (platitoare) sau cea care trebuie sa-l incaseze?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Avalizarea biletului la ordin, consecinte! Rugaminte Rugaminte Buna ziua! Va rog să-mi spuneți ce consecinte decurg din avalizarea biletului la ordin în situația următoare: Firma A in calitate de beneficiar ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat m0nique m0nique Vreau sa stiu care este forma corecta de avalizare a unui BO. Administatorul unei S.C. avalizeaza BO (in partea stanga sus) [b]pentru[/b] [u]societatea ... (vezi toată discuția)