avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

Buna ziua,
Va rog lamuriti-ma avand in vedere urmatoarea situatie.
Am cumparat in 2008 un autoturism pentru care am platit taxa de poluare in valoare de 4.293 ron.In anulm 2010 m-a sunat un avocat de la tg. mures spunand ca ma ajuta pentru recuperarea banilor. S-a inaintat proces care a fost castigat de Administratia financiara si ca urmare s-a facut recurs.Ultima sedinta a fost in data de 27.sept.2012 si desi l-am sunat pe "dl. avocat "inainte de acest termen sa fie atent si sa urmareasca ,in actombrie l-am sunat si mi-a spus ca trebuie sa ma sune el!
Iata ca suntem in ianuarie si inca nu m-a sunat asa ca am sunat eu la Curtea de apel mures si mi-au spus ca am pierdut deoarece nu s-a platit taxa de 4 ron plus 1.5 ron taxa de timbru pentru recurs.
Va rog ce ma sfatuiti sa fac , si daca mai e posibil sa recuperez acei bani deoarece au fost destul de multi.? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Claudiams , utilizator 11:27, 27 Martie 2013
semnati petitia si spuneti-le si prietenilor

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dritaS dritaS Buna ziua, Va rog lamuriti-ma avand in vedere urmatoarea situatie. Am cumparat in 2008 un autoturism pentru care am platit taxa de poluare in valoare de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare Gabriella28 Gabriella28 Buna ziua!Fratele meu are o masina E2 de inmatriculat, cumparata din Germania. Conform deciziei de calcul eliberat de ANAF, a platit 1764 lei taxa poluare. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)