avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copil in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copil in intretinere

salut.am si eu o itrebare:dc ambii parinti sunt angajati,copilul se trece la ambii in intretinere?
X-(
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 19:21, 10 Februarie 2009
In cazul in care o persoana este intretinuta de mai multi contribuabili, suma reprezentand deducerea personala se atribuie unui singur contribuabil, conform intelegerii intre parti.
iulianaandre a scris:

salut.am si eu o itrebare:dc ambii parinti sunt angajati,copilul se trece la ambii in intretinere?
X-(

Sal...nu se imparte,Il ia in intretinere ala cu sal.mai mare, man:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala Evelina Lek Evelina Lek Salariul tatalui este minim pe economie, angajat la firma din Romania, e sofer si are diurna si are un minor in intretinere. Are dreptul sa ceara deducere ... (vezi toată discuția)
Deducere personala copii in intretinere daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect textul de lege , respectiv art.77 alin.(4) din Codul fiscal - legea nr.227/2015 si anume: in comparatie cu anii ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara carpaho carpaho Subiect: Deducere suplimentara Potrivit art. 77 din codul fiscal- potrivit careia pentru copii minori suma reprezentind deducere personala se atribuie ... (vezi toată discuția)