avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... timbru de mediu vs taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

timbru de mediu vs taxa auto

buna ziua! daca intra timbru de mediu in vigoare mai este valabila taxa de inmatriculare veche? am cumparat o masina SH iar ca sa o trec pe numele meu ma costa 8400 ron , nu am sa dau niciodata banii astia , intrebarea este: timbru de mediu va anula taxa de inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Rca pe numele proprietarului din talon sandix3130 sandix3130 Buna ziua! Am o mica dilema, sper ca cineva sa-mi poata oferi un raspuns... Am cumparat o masina acum o luna, am facut contract vanzare-cumparare, am luat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare ford mondeo Myhai007 Myhai007 Buna ziua, miam cumparat un ford mondeo din 2005 emisii co2 166g/km diesel motor de 2198 cm3 tdi. As dori sa stiu cat costa prima inmatriculare. P.s. Este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)