avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale import marfa ue
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

import marfa ue

ce documente de transport?nu pot face eu transpotul daca nu sunt firma de transport?trebuie cineva autorizat?asa ma costa mai mult cu o firma.
dar daca as cumpara marfa de pe un site on line din europa acea firma imi trimite si factura si imi mai trebuie ceva si de la noi?multumesc din nou

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Import plante ornamentale intracomunitar MMona MMona Buna ziua, doresc sa infiintez o firma care are ca scop importul (din Europa) de plante ornamentale si vanzarea acestora prin intermediul unui magazin on-line. ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)