avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pact comisoriu de gradul IV
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pact comisoriu de gradul IV

In anul 2006 am facut un contract de inchiriere cu primaria pt. un spatiu de birou 30 mp iar in contract spune ca daca trei luni nu platesti chiria pana in data de 15 a lunii intra in vigoare pactul comisoriu de gradul IV. Eu nu am folosit acest spatiu , am avut nevoie doar de contract ,peste un an persoana de la urbanism imi spune ca noul contract pentru 2007 este gata sa ma duc sa il semnez .Eu nu am platit nici o chirie pana in prezent si nici nu am folosit acel spatiu. Cand platesc impozitul pe locuinta imi spune casiera sa merg la urbanism ca am vre-o 3000 RON chirie si penalitati . La urbanism imi spune ca trebuie sa achit acea suma si sa depun cerere de reziliere iar dupa 30 de zile mi se reziliaza contractul, iar la acea suma sa ajuns fiinca contractul sa prelungit tacit.
Intrebarea mea este daca ei aplica acel pact comisoriu iti mai pot prelungi contractul de inchiriere tacit , iar in tot acest timp nu am primit ceva somatie . fiind datorie la bugetul statului nu se prescrie dupa 5 ani acea datorie.

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Pactul comisoriu de grad iv - decizie iccj - ril? Cabinet avocat Ilie DUMITRU Cabinet avocat Ilie DUMITRU Am si eu o rugaminte si multumesc anticipat colegilor pt ajutor... Stiu ca exista o decizie a Curtii Supreme prin care s-a decis ca si in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere mili1976 mili1976 Am o mare rugaminte la dumneavoastra in legatura cu o problema. Institutia in care lucrez a incheiat inca din anul 2005 contract de inchiriere ptr spatiile ... (vezi toată discuția)