avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit -> CAS ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit -> CAS ?

Salutare, am primit recent o scrisoare de la CAS cum ca in 2010 am inregistrat venituri de aprox 5000-10000 RON pentru care nu am platit impozit la ...CAS.

In 2010 inca eram student. Mi-am adus aminte ca ma ocupam de pariuri, exclusiv ONLINE.

Intrebare: pariez 100 lei, cota 1.05 => daca iese cum pariez eu, in loc de 100 lei o sa am 105 lei. Ce se considera venit in situatia asta 105 lei sau 5 lei ?

2: eu am retras de pe contul online al casei de pariuri doar suma de 200 RON, restul de bani pe care i-am avut / castigat pe contul casei de pariuri i-am pierdut. 200 RON a fost SINGURA suma extrasa pe un card de debit, pe numele meu. Exista vreo sansa ca institutiile statului sa se fi interesat de ceea ce s-a intamplat in interiorul contului de pe internet?

Edit: am vorbit cu reprezentanti ai casei de pariuri. Este vorba despre o firma localizata in alta tara. Ei sustin ca responsabilitatea declararii castigurilor revine in totalitate clientilor.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2013
Potarniche, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru jocuri de noroc si pariuri sportive johnE johnE Buna ziua, Sunt client al unei firme de pariuri sportive inregistrata in Malta.Deoarece activitatea mea de parior este productiva, doresc sa speculez legea ... (vezi toată discuția)
Plangere casa de pariuri ChrS ChrS Buna seara, Am jucat la o casa de pariuri online 4 bilete: 1 bilet simplu cu o singura selectie iar 3 dintre ele in format sistem. Meciurile au indeplinit ... (vezi toată discuția)