avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conventie incetare contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conventie incetare contract inchiriere

Buna ziua,

Am un spatiu proprietate personala inchiriat unui SRL,pe perioada nelimitata,inregistrat la AF.
Datorita problemelor financiare ale firmei,dorim sa reziliem contractul de inchiriere si sa incheiem un contract de comodat.
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat si daca contractul de comodat trebuie inregistrat la AF.

Va multumesc! :)

Alte discuții în legătură

valoarea unui contract de comodat bucurescu bucurescu buna ziua, intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea alta firma si tot spatiul imobilului este inchiriat in intregine acestei firme, eu pot face cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru srl / srl-d AlinCovas AlinCovas Buna ziua, Am un spatiu apartinand unei rude. Desi am acordul acelei persoane pentru a folosi acel spatiu ca aport in natura la SRL (prin notar etc) doresc ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)