avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita RCA firma asiguratoare in Anglia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita RCA firma asiguratoare in Anglia

Ce trebuie sa fac daca soferul care m-a accidentat are rca la o firma din Anglia,cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 12:24, 23 Ianuarie 2013
BAAR Bucuresti-Romania
Gestionarea cazurilor de dauna rezultate in urma accidentelor provocate pe teritoriul Romaniei de autovehicule inmatriculate in strainătate se va face de catre:
- Corespondentul din Romania al asiguratorului din străinatate;
- B.A.A.R. dacă nu exista un corespondent sau autovehiculul "vinovat" nu este asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu probleme mihabingolina mihabingolina Buna ziua! Va rog mult, daca se poate sa ma ajutati cu niste explicatii:am avut un accident auto in care, eu conduceam regulamentar si am fost lovita de alta ... (vezi toată discuția)
Despagubiri victima accident rutier elijah_lg elijah_lg Am fost victima unui accident rutier in care vinovatul avea polita de asigurare expirata, avand si numere de Italia, si o alcolemie de 2,4 daca imi aduc aminte ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)