Momentan lucrez ca si detasat in Franta pentru o firma IT din Bucuresti (cazarea imi este asigurata de firma, impozitul se plateste pe venit in Romania, in Franta se vireaza doar diurna) . Sunt in Franta de aproape 18 luni (timp in care nu am mers in Romania decat in concediu) .Din cate am inteles conform tratatului romano francez privind dubla impozitare , pentru cele 18 luni lucrate in Franta este in regula daca impozitul a fost platit in Romania. Nu sunt sigura ce se intampla dupa aceasta perioada - in ideea ca misiunea mea o sa se prelungeasca in contiunare. Imi puteti mentiona ce optiuni ar exista - am inteles ca in plus voi plati impozit si in Franta (nu stiu exact pe ce parte din venit ) -si care e perioada maxima pentru care pot ramane inca detasat.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.