avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Dubla impozitare ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Dubla impozitare ?

Buna ziua ,

Momentan lucrez ca si detasat in Franta pentru o firma IT din Bucuresti (cazarea imi este asigurata de firma, impozitul se plateste pe venit in Romania, in Franta se vireaza doar diurna) . Sunt in Franta de aproape 18 luni (timp in care nu am mers in Romania decat in concediu) .Din cate am inteles conform tratatului romano francez privind dubla impozitare , pentru cele 18 luni lucrate in Franta este in regula daca impozitul a fost platit in Romania. Nu sunt sigura ce se intampla dupa aceasta perioada - in ideea ca misiunea mea o sa se prelungeasca in contiunare. Imi puteti mentiona ce optiuni ar exista - am inteles ca in plus voi plati impozit si in Franta (nu stiu exact pe ce parte din venit ) -si care e perioada maxima pentru care pot ramane inca detasat.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit in cazul detasarii in franta pentru mai mult de 18 luni hanaichi hanaichi Buna ziua - Sunt detasat in Franta de un an de cadrul unei firme multinationale. Angajatorul (sediul din Romania al firmei) ar dori sa imi prelungeasca ... (vezi toată discuția)
Diurna externa ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Cat este diurna pt. un muncitor necalificat care este angajat cu contract de munca in Romania dar care lucreaza in Franta, cu toate autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Firma de recrutare ne impune sa muncim suplimentar orelor stabilite in contract lilianaG lilianaG Suntem un grup mic detasat in Franta, agentia care ne-a trimis aici ne da de inteles ca ar trebui sa muncim peste program sa facem mai multi bani (evident din ... (vezi toată discuția)