avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

Un salariat este angajat ca vanzator are perioada de proba de 90 zile. Dupa o perioada i se schimba functia si trece ca sef de magazin. Intrebarea mea este: i se acorda iar o perioada de proba?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 23 Ianuarie 2013
In acest sens aveti prevederile art. 32 Codul muncii:

(1) Pe durata executarii unui contract individual de munca nu poate fi stabilita decat o singura perioada de proba.
(2) Prin exceptie, salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie sau profesie ori urmeaza sa presteze activitatea intr-un loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase.
Da, i se poate stabili o noua perioada de proba ca urmare a faptului ca i s-a schimbat functia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba În cazul transferului în cadrul aceleiași ... Dan1963 Dan1963 Perioada de proba În cazul transferului în cadrul aceleiași companii, la cerere, dacă se schimba doar locul de munca ( i n cazul meu, magazinul) mai ... (vezi toată discuția)
Incetare contract - perioada noua proba DianaSonia DianaSonia Buna ziua, Conform codului muncii, Art. 31. - (1) Pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la încheierea contractului individual de muncă se poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez la actualul angajator de doi ani și jumătate, ... Luca Tudor Luca Tudor Bună ziua. Lucrez la actualul angajator de doi ani și jumătate, de la 01 august voi trece pe un alt post în același departament . HR ul mi-a dat de ... (vezi toată discuția)