avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibilitati contestare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibilitati contestare

In 2oo0 printr-o Sentinta civila In urma unui partaj succesoral instanta a hotarat ca imobilele din curte sa fie incredintate rudelor tatalui(decedat)
O locuinta este amplasata pe terenul pe care detin Titlu de proprietate si doua sentine civile definitive pentru suprafata unde este amplasata locuinta(ultima din 2003) .
Ce sanse am sa-mi recastig casa pentru care sau platit impozite si taxe locale peste 20 ani?#-o
Cel mai recent răspuns: axinte gheorghe , utilizator 12:26, 24 Ianuarie 2013
Elementele expuse nu sunt suficiente pentru formularea unui raspuns. Mai mult de atat, vor trebui analizate actele existente in vederea clarificarii si conturarii pretentiilor Dumneavoastra.
M-am gandit la faptul ca instanta la cererea reclamantelor a radiat din masa succesorala imobilul si suprafata de teren intravilan insa avand Sentinta definitiva pentru teren si imobilul imi poate reveni comf.art.489 cod civil.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire act proprietate teren intravilan cu constructie gicamarin gicamarin un proprietar a obtinut prin sentinta civila anularea trecerii in proprietatea statului a unui imobil casa de locuit cu suprafata de 7700 mp teren aferentin ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)
Anulare act notarial!?!? laura_lupu2002 laura_lupu2002 Buna seara Sotia decedeaza si raman mostenitori sotul supravetuitor si fiica (care nu este trecuta pe numele lui) Fiica merge cu tatal vitreg la notar sa ... (vezi toată discuția)