avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit asigurari socialede sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

asigurari socialede sanatate

Buna ziua,
am avut un af care l-am inchis in 2010 si zilele astea mi-a venit o somatie ca trebuie sa platesc contrib. sociale la asigurarile sociale de sanatate dat de pers care realizeaza venituri din activ. independente pt anii 2011 si 2012 In acesti ani eu am platit oricum asigurari sociale fiind angajat la o firma.Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: agudaru_radu , utilizator 15:35, 13 Februarie 2013
Probabil sa megeti la Casa de Sanatate pe a carei raze teritoriale va aflati, cu o adeverinta care sa ateste calitatea de angajat si asigurat in toata aceasta perioada.
*mergeti, raza teritoriala
Sa mergeti si sa le platiti, pentru ca indiferent ca erati salariat, sanatatea trebuia platita si pe veniturile din AF.
domnule unmoegligh daca citeati cu atentie continutul postarii mele ati fi observat ca af-ul este radiat din 2010 ,si are venituri 0 din 2008, cum asi putea sa platesc contributii sociale la o firma care nu mai exista din 2010.
Daca cunoasteti atat de bine legea, de ce nu mergeti la Casa de Sanatate sa lamuriti problema? Le duceti toate documentele de care intelegeti sa va folositi si va rezolvati problema, daca tot sunteti atat de sigur ca aveti dreptate ! Neprezentarea nu va rezolva problemele ivite si o sa va lamuriti si cine are dreptate, d-voastra sau Casa !

Alte discuții în legătură

Problema casa de asigurari de sanatate lauricafl lauricafl Avem urmatorul cadru: O persoana pensionata de boala. Detine un AF cu sotia din anul 2002. Sotului i-a venit de plata pentru anii 2007, 2008 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale richy richy Buna ziua, Am cautat pe forum dar nu am gasit un raspuns clar. Vreau sa imi infiintez un PFA pe sistem real. Mentionez ca sunt angajat cu norma de 4 ore ... (vezi toată discuția)
Cass la contractele pentru drepturi de autor alex68 alex68 Buna ziua. Va rog, daca poate cineva sa-mi spuna daca pentru contractele de drepturi de autor se plateste CASS. Pana anul acesta, singurul impozit pe care l-am ... (vezi toată discuția)