avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

In urma succesiunii, deci prin trecerea masinii de pe un nume, al persoanei decedate, pe numele succesorului, pentru o masina inmatriculata in 2007 se mai plateste aceasta taxa de inmatriculare, sau de timbru, cum s-o numi acum?
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: mariusmarius111 , utilizator 18:14, 23 Ianuarie 2013
Nu se poate percepe o a doua taxa
Salut,am cumparat anul trecut o masina si ma gandeam anul asta sa o transcriu.masina are trecut in cartea de identitate primul proprietar 29.02.2008.mai trebuie platita taxa de mediu?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu mariusmarius111 mariusmarius111 Salut,am cumparat anul trecut o masina si ma gandeam anul asta sa o transcriu.masina are trecut in cartea de identitate primul proprietar 29.02.2008.mai ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca coproprietar klose klose Bună ziua. Mă aflu în situația de a fi moștenitorul unui autoturism de la fratele meu. Eu dețin 50 % din autoturism, iar părinții mei ... (vezi toată discuția)
Succesiune in curs de dezbatere.....taxa de timbru tecu63 tecu63 O masina care are 2 proprietari -numele lor figureaza pe factura de cumparare,talonul masinii este pe numele unuia iar celalalt este trecut coproprietar pe ... (vezi toată discuția)