avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata pentru femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata pentru femei

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca sunt nascuta in mai 1957 si cu 20 de ani vechime in munca pot iesi la pensie anticipata? ( sex feminin)
Ce anume documente imi trebuiesc?

Va multumesc,
Marta

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:10, 24 Ianuarie 2013
Cu acest stagiu de cotizare,doar limita de varsta la 60 de ani si 9 luni.
Pentru pensie anticipata,conditia de stagiu este de 38 de ani si 9 luni,fara stagiu asimilat.
Pentru pensie anticipata partiala,conditia de stagiu este de 30 de ani si 9 luni,fara stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am 56 de ani sunt nascuta pe 14/04/1957 sunt de sex feminin si am o vechime in munca de 30 de ani si 10 luni as dori sa stiu daca pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de pensionare la limita de varsta si pentru cele 2 forme de pensionare anticipata pentru o persoana de ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie casandram casandram mama mea are 55ani si 35ani de vechime .Este nascuta in 1957 intrebarea mea este la ce virsta poate iesi la pensie anticipata s-au de drept (vezi toată discuția)