avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... participare la un concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

participare la un concurs

am o intrebare: ma pot inscrie la un concurs in cadrul institutiei noastre ,eu fiind angajat pe perioada determinata? este nevoie sa-mi dau demisia ca sa ma pot inscrie,subliniind ca locurile scoase la concurs sint locuri vacante nu pe perioada deteminata.multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:23, 26 Ianuarie 2013
Nu cred ca trebuie sa va dati demisia, ci doar sa va anuntati inscrierea. Daca nu luati concursul ar inseamna ca ati ramane fara serviciu?
puteti sa va depuneti dosarul de inscriere, fara sa va dati nici o demisie. daca veti castiga concursul, veti opta in termen de 15 zile, pentru una din cele doua functii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare detasare personal contractual pe post vacant si scoaterea postului la concurs cristinacarina cristinacarina ma confrunt cu o situatie destul de bizara si pana acum nimeni nu mi-a dat un raspuns concret!?situatia este urmatoarea:angajat (pers. contractual)al unui ... (vezi toată discuția)
Anunt posturi vacante? mihaelacalin2009 mihaelacalin2009 Buna ziua! Suntem un SRL in subordinea Consiliului Local. Pentru posturile vacante suntem obligati sa facem anuntul public? Stiu ca bugetarii sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)
Procedura ocupare post maya29 maya29 Buna ziua,pentru a transforma forma de angajare de la perioada determinata la nederminata,este nevoie de publicarea postului respectiv la ziar si de ... (vezi toată discuția)