avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... POLUATORUL PLATESTE????
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

POLUATORUL PLATESTE????

Va rog mult daca un avocat poate sa imi raspunda daca si aceasta timbru de mediu poate fii atacata in instanta!! pentru ca dupa cum gindesc eu nu e asa zis ca poluatorul plateste!!! daca cineva cu un sa zicem golf 3 de 15 ani circla si sa zicem nu il mai vinde niciodata ca ii place masina si mai tine 10 ani ca tine masina ca si daciile de 1300 au tinut si 30 de ani deci nu il mai vinde asa nu trebuie sa plateasca nimeni timbru de mediu nu???la prima inscriere pe alt nume eu daca aduc o masina din germania trebuie sa platesc cind inmatriculezi cu tot ca asta a fost platita in germania la prima inmatriculare asa ca omul cu golful 3 merge si nu polueaza numai eu poluez daca aduc masina de afara sau numai acela care vrea sa il vanda???? deci eu asa gindesc ca tot la fel e lege e discriminatorie !! va rog cineva daca poate sa imi raspunda! Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Oug 9/2013 timbru de mediu Mihai1024 Mihai1024 Vreau opinia unui jurist legata de oug9/2013 fiindca in opinia mea: - este discriminatorie, cine a inmatriculat masina inainte de 15 martie 2013, circula bine ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)