avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inmatriculare fara taxa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inmatriculare fara taxa

buna ziua, numele meu este ionela pirlan, am urmatoarea intrebare: avem pe rolul instantei de contencios administrativ un proces pentru inmatricularea unui autoturism fara plata taxei, la instanta de fond am avut cistig de cauza, bineinteles ca serviciul de inmatriculari va face recurs ceea ce va face ca procesul sa mai dureze cca 6-7 luni timp im care va intra in vigoare timbrul de mediu, vom putea inmatricula masina in momentul in care sentinta aceasta va fi definitiva cu toate ca atunci va fi in vigoare timbrul de mediu? sau va fi surpriza vietii sa nu se poata face inmatricularea intrucit legea s-a schimbat? multumesc mult pentru lamuriri

Alte discuții în legătură

Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)