avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie concediu medical (12) - TUBERCULOZA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie concediu medical (12) - TUBERCULOZA

As dori sa-mi spuneti de cate zile de concediu medical beneficiaza o persoana cu diagnosticu de tuberculoza cod (12)
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 15:36, 11 Februarie 2009
Pana la 1 an cu avizul medicului expert in cazul tuberculozei pulmonare .
Specificati daca este vorba de alta forma de tuberculoza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medical cod 14 Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As vrea sa stiu daca un concediu medical cod 14 se suporta intergral din FNUASS.As dori si un art.legislativ in acest sens.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu medical corinaion71 corinaion71 Buna ziua.Sufar de mielom multiplu, (neoplazie) si beneficiez de concediu medical(cod 14).Am beneficiat de concediu medical timp de 1 an si 2 luni, dupa care ... (vezi toată discuția)
Continuare cu c.m. cod 12 (tuberculoza) mateiadriana mateiadriana Buna ziua , am un salariat cate a beneficiat de C.M. cod 12 timp de 90 de zile si vine in continuare cu C.M. cod 12 (tuberculoza) ,pentru tuberculoza mai ... (vezi toată discuția)