avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani de naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani de naveta

buna ziua,am o nemlamurire.in 2008 m-am transferat de la Bacau la Botosani la cerere unde in cele din urma am fost repartizat la 36km de Botosani unde fac naveta. Nu mi se deconteaza naveta deoarece cica m-am transferat la cererea mea dar in 2011 s-a reorganizat institutia fiind pus la dispozitie. As dori sa stiu daca nici akum nu am dreptul la bani pe naveta si de lege e reglementata situatia in care ma aflu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlademi , utilizator 16:46, 25 Ianuarie 2013
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport angajat mapn zmgg zmgg Buna ziua Am o mica nelamurire la serv lucrez in Mapn si doresc decontarea transportului. Dar nu stiu limitele de km. Daca ma poate ajuta cineva as ramane ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie mapn in cazul achizitionarii unui imobil prin leasing imobiliar hrimiucsorin hrimiucsorin beneficiez de compensatie de chirie (mapn), in cazul in care achizitionez un imobil prin leasing imobiliar pierd acest drept? (vezi toată discuția)
Compensatie pentru chirie radusorin19 radusorin19 Bună ziua!as dori sa știu dacă pot beneficia de compensația de chirie dacă locuiesc impună cu mama copilului meu.mentionez ca nu suntem căsătoriți. ... (vezi toată discuția)