daca nu s-a platit impozitul pentru o masina administratia financiara poate dispune blocarea autoturismului la RAR (sa nu i se mai poata face ITP)??
Creantele fiscale sunt titluri executorii?
Organul fiscal are dreptul sa instituie masuri asiguratorii, respectiv sechestru, in temeiul art. 126 Cod procedura fiscala. Sechestrul poate fi cu deposedare sau fara deposedare, nu are relevanta unde se afla autoturismul sau in posesia cui se afla daca sechestrul este cu deposedare. Cu alte cuvinte autoturismul se indisponibilizeaza.
Conform art. 141 alin. 2 Cod procedura fiscala, titlul de creanţă devine titlu executoriu la data la care creanţa fiscală este scadentă prin expirarea termenului de plată prevăzut de lege sau stabilit de organul competent ori în alt mod prevăzut de lege.
Sediul frimei
alex_16mai
daca o firma are probleme cu privire la incapacitatea de plata a diferitelor taxe se poate ingradi dreptul asupra sediului firmei de catre autoritati in ... (vezi toată discuția)
Impozit auto 2010
bnlarts
buna ziua.am si eu o nelamurire.dupa cat timp se pune sechestru pe un bun mobil?de exemplu nu am platit anul acesta impozitul pe autoturism.am doar doua masini ... (vezi toată discuția)