avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

Pasii pentru intocmirea documentatiei cadastrale
1) Documentatia se face de persoana autorizata.
2) Documentatia se depune la Oficiul de Cadastru pentru inregistrarea in Registrul General de Intrare.
3) Alocarea nr cadastral din indexul cadastral.
4) Consemnarea receptiei cadastrale prin aplicarea parafei OJCGC
5) Se completeaza cu incheierea judecatorului de carte funciara.
6) Documentatia se transmite BCF pentru inscrierea in CF
Intrebare:
Din aceasta insiruire cine se face vinovat pentru ca nu s-a completat Referatul anexa pentru receptia documentatiei cadastrale, Anexa nr 7 din regulament si respingerea dosarului Anexa nr 8 din regulament, ORD 634/2006, fiindca expertul topo a indicat gresit o alta CF veche, nu ce-a reala din care face parte imobilul, astfel facand o suprapunere peste dreptul de proprietate al altei persoane?

Alte discuții în legătură

Deschidere carte funciara paliucatalin paliucatalin va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele probleme: pentru a deschide cartea funciara a imobilului am inteles ca imi trebuie documentatie cadastrala.eu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren Eduard Iordan Eduard Iordan Buna ziua, Avem o casa batraneasca cu teren undeva in Chiajna. Masuratorile au fost facute in plan acum nu stiu cat timp, insa prin 2009, din ce am inteles ... (vezi toată discuția)
Cadastru Cristian Fara Cristian Fara In Transilvania, la intabularea in CF nedefinitiva a imobilelor intravilan , OCPI (Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara) cere ... (vezi toată discuția)