avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alipire locuinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alipire locuinte

detin doua case alaturate cu adrese diferite ,doresc alipire ,ma poate ajuta cineva?
Luati legatura cu un cadastrist sa va faca o propunere de Alipire, va trebuie si certificat de urbanism de la primarie, certificate fiscale pe cele doua imobile, apoi act de Alipire la notariat.
casele sunt construite fara autorizatie,nu pot obtine urbanizmul
Atunci nu le puteti alipi! Obtineti autorizatia de construire procesul verbal de receptie la terminare a lucrarilor se face cadastru propunerea de Alipire si ce v am spus mai sus. Altfel nu se poate,
Multumesc ,Numai cine o sa-mi dea autorizatie de constructie cu constructia facuta deja.
Se poate stimate domn. Insa va trebuie proiect de architecture si rezistenta avize etc....

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Spargere perete in apt. casandralin casandralin vreau sa sparg un perete in bucatarie si sa-mi fac iesire in balcon ( desteptul de arhitect care a facut blocul mi-a facut balconul la dormitor ). ce aprobari ... (vezi toată discuția)
Teren de 169 de mp RO46024 RO46024 Buna ziua!Sunt un cetatean al acestei minunate tari si detin un teren de 169 de mp cu o deschidere la strada de 7,5 mp.Vreau sa beneficiez de acest teren ... (vezi toată discuția)