avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... posibilitate de depunere noua plangere penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

posibilitate de depunere noua plangere penala?

buna ziua,
sotia mea are in firma o angajata impotriva careia s-a dispus inceperea urmarii penale ptr furt si gestiune fraudulosa art 208 si art 214 CP insa aceasta angajata ne tot face reclamatii pe la toate organismele de control pana acum am avut reclamatii la ANPC , ITM ,Garda Financiara toate aceste reclamatii nu au avut nici un efect totul fiind in regula in firma(mai putin stresul purtatul pe drumuri etc). Sotia mea are o problema grava de sanatate si aceste controale plangeri nefondate sunt un factor de stres permanent ptr ea
Intrebarea mea este daca pot depune plangere penala si ptr aceste reclamatii nefondate si daca da care e articolul din codul penal care prevede aceasta

Multumesc din suflet
Fediuc Marius

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios? catalin2832 catalin2832 Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat! Ce pot face in situatia in care, ca p.f.a. am vandut un obiect de mobilier unei persoane, iar acea pesoana ma tot ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala adynut adynut Buna ziua azi am fost instiintata ca sunt urmarita penal intr-un dosar cu o firma,eu am angajata pana in anul 2009 la o institutie de stat ptr care efectuam ... (vezi toată discuția)
Incalcari ale normativelor, ce masuri se pot lua? Dorky Dorky - societate comerciala, angajati cu norma intreaga trecuti in acte cu sfert de norma si deci plata la negru a impozitelor aferente salariilor, in loc de plata ... (vezi toată discuția)