avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa auto

in anul 2008 am inmatriculat pe numele meu doua autoturisme second hand ptr. care am platit taxa de prima inmatriculare, as dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez sa-mi pot recupera banii si care ar fi costurile?, multumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
jumugacostel, utilizator
Cel mai recent răspuns: jumugacostel , utilizator 15:24, 6 Februarie 2013
Cererea de restituire se trimite catre AFP ( unde ati achitat taxele de prima inmatriculare). Pentru acesta cerere nu veti achita vreo taxa. In cazul in care se refuza restituirea se va formula actiune in contencios, avand ca obiect obligarea la restituirea sumei, cerere pe care instanta o califica drept obligatie de a face si pentru care impune plata unei taxe de timbru la valoare
in afara de cei 39 lei care constituie taxa judiciara de timbru la deschiderea actiunii, care este procentul ptr. calcularea taxei de timbru?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
jumugacostel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare sebastian1970 sebastian1970 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania , la care am platit taxa de poluare. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi recuperez banii achitati pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto tcris tcris Buna, As dori sa stiu daca si eu ma incadrez in categoria persoanelor care pot cere restituirea taxei auto (conform ultimei hotarari a ICCJ), avand in ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)