Pe 16 februarie am termen pentru a mi se vinde imobilul, prin licitatie, de catre un executor bancar. Am facut contestatie la executare si am termen pe 20 februarie. Totodata am cerut suspendarea executarii pe calea ordonantei presedintiale. Aceasta ordonanta a avut termen pe 5 februarie, dar instanta a admis excepţia nelegalei compuneri a completului de judecată invocată din oficiu si a dispus înaintarea cauzei pentru a se repartiza aleatoriu in vederea stabilirii completului de judecată şi a termenului pentru judecata în continuare a cauzei. Daca depun certificate de grefa la executor, se suspenda licitatia?
Din pacate , nu.Dar nu inteleg cum de ati lasat sa treaca timpul si le-ati facut in ultimul momet.
Parerea mea este ca nu puteti opri licitatia. Sa speram ca nu sunt ofertanti si veti castiga timp pana la urmatoarea.
Evacuare
cipriang4s
Buna ziua !
am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)