avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecinta folosirii unor pontaje false in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecinta folosirii unor pontaje false in instanta

folosirea de pontaje false in instanta, intocmite si cu incalcarea art 41 cm, la ce art se incadreaza? daca se demonstreaza ca sunt false mi se da castig de cauza? se anuleaza pontajele respective si se tine cont de cim, cum se procedeaza? pe baza a ce se calculeza plata orelor daca am dem ca s-a lucrat?
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
ContSters269240, utilizator

Alte discuții în legătură

Rejudecare gogu2 gogu2 la casarea cu rejudecare in parte pe fond se poate cere din nou proba cu martori, chiar daca la prima judecata pe fond au fost audiati 2 martori pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare recuperate in pontaj alinadobre alinadobre Vreau sa stiu cum se evidentiaza orele suplimentare recuperate in pontaj. De exemplu, daca un salariat a efectuat 8 ore suplimentare pe 9 august, angajatorul ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare josette2014 josette2014 Inteleg ca orele suplimentare sunt considerate orele lucrate in afara celor 40 ore din CIM. Daca angajatorul nu plateste si nici nu tine cont in vreun fel ... (vezi toată discuția)