avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen contestatie act administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen contestatie act administrativ

Buna ziua. Stiu ca un act administrativ se contesta in 30 zile de la luarea la cunostinta conf L 544/2004. Intrebarea mea este: ce procedura ar fi de urmat daca in actul administrativ emis nu este specificata calea de atac si nici termenul de atac asupra actului emis, atat timp cat actul inca produce efecte?
Mai exact, actul adm. este o decizie de incadrare,din anul 2011, termenul fiind depasit cu 14 luni de la emitere. S-a luat la cunostinta pe semnatura de continut, dar , repet, in decizie nu era trecuta forma de atac sau termenul de contestatie. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Adresa emisa de directia impozite si taxe locale este un act administrativ? bamac bamac Buna ziua tuturor! Daca este cineva in masura sa ma lamureasca si pe mine cu o problema, i-as fi recunoscator. Ma intereseaza daca o adresa emisa de Directia ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva unui act administrativ ( raport de inspectie ) sabinna sabinna In urma efectuarii unei inspectii fiscale, au fost emise urmatoarele acte: - Raport de inspectie fiscala - Decizie de impunere - Dispozitie de masuri Care ... (vezi toată discuția)