avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa

Momentan sunt in crestere copil pana in luna mai anul curent(am optat pentru 1 an de zile).Doresc sa-mi deschid P.F.A.incepand cu luna martie. Cum procedez?ce se va intampla cu indemnizatia pe care o primesc?Trebuie sa-mi dau demisia de la job-ul curent inainte de a deschide P.F.A?
Multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:55, 10 Februarie 2013
Nu este nevoie sa va dati demisia de la actualul loc de munca, in cazul in care va deschideti un pfa. Indemnizatia pentru crestere copil o veti pierde in momentul in care veti realiza venituri pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)