avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Internet-viteza de download prea mica!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Internet-viteza de download prea mica!

am contract cu o firma care m-a asigurat conform contractului ca-mi va asigura o viteza de dowload 2MB-8MB per secunda.Cand citesc viteza de pe serverele recomandate telefonic de ei este de 4MB/sec dar nu pot depasii 0,6MB/sec.de pe un server care cu o alta firma furnizoare de net este de 40 de ori mai mare!!!!!!!!!!Am facut nenumarate reclamatii telefonice dar acestia imi spun ca functioneaza la toti abonatii de tipul meu!Cum imi pot rezilia contractul cu ei fara a platii atxele prevazute in cotract sau daca nu pot ce pot face pt. imbunatatirea servi ciilor sau macar sa platesc pt. ce primesc!Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii operator telefonie mobila inainte de termen dkrutsch dkrutsch daca am incheiat un contract pe durata determinata cu un operator de telefonie mobila pentru prestarea serviciului de internet (servicii de date nu de voce) si ... (vezi toată discuția)
Garantarea contractuala a unor servicii bunicumiki bunicumiki Buna ziua,as dori sa achizitionez un serviciu de internet de la un comerciant de piata, insa in contractul pe care mi-l ofera (minim 24 de luni),comerciantul ... (vezi toată discuția)
Server privat legal de metin2 Torros Torros Buna ziua! Sper ca postez unde trebuie sunt nou in acest forum(site). As dori sa-mi fac un server privat de metin2. Serverul va fi gazduit de o firma ... (vezi toată discuția)