avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta ANL

Buna seara.
As vrea sa stiu daca pot depune dosarul pentru o locuinta ANL la primarie avand in vedere faptul ca nu am carte de munca, sunt in concediu crestere copil. Sunt casatorita, sotul lucreaza cu carte de munca insa as vrea sa pun dosarul pe numele meu pentru a obtine un punctaj mai mare primesc (5 puncte in plus la nivelul de studii). Daca pot depune ce ar trebui sa contina mai exact dosarul.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Locuinta anl - pentru aprobarea dosarului sotii trebuie sa aiba aceeasi adresa de domiciliu? ayleena ayleena Buna seara, As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. ... (vezi toată discuția)
Pot obtine locuinta anl? ContSters107540 ContSters107540 Buna seara.am si eu niste lamuriri.Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva!Am 29 de ani si sunt divortata am si un baietel de 3 ani care are un handicap grav ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)