avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Locuinta ANL - pentru aprobarea dosarului sotii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Locuinta ANL - pentru aprobarea dosarului sotii trebuie sa aiba aceeasi adresa de domiciliu?

Buna seara,

As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. Adresa mea este la apartamentul parintilor mei, iar a sotului, la parintii lui. Mentionez ca este vorba si de orase diferite.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ayleena , utilizator 08:29, 27 Aprilie 2013
La primaria din localitate/sector, la biroul informatii primiti tot ce va intereseaza intrucat cerintele sunt diferite in functie de localitate/sector.
Cand am depus eu dosarul se facea un calcul in functie de cerintele lor, prin care am primit un punctaj si in functie de punctaj se face o lista de prioritati. (de ex. eu am primit punctaj maxim la rubrica unde era stipulat ca domiciliez in sectorul 6 de mai mult de 10 ani ) va avantajeaza daca aveti copii, studii superioare, cate persoane domicliaza in momentul de fata la adresa de domiciliu, de cat timp etc .
Ca o sugestie incercati unde sunt mai multe locuri, ANL sau locuinta sociala.(legea 114/1996).
In momentul in care am depus dosarul am gasit cerintele si pe siteul primariei.
O seara placuta
Buna dmineata,

Am fost la Primarie si pot depune dosar chiar daca eu si sotul avem adrese diferite in cartile de identitate.

Va multumesc,
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În anul 2016, am depus un dosar pt o locuinta anl ... SAL07 SAL07 Bună ziua! În anul 2016, am depus un dosar pt o locuinta ANL ( intruneam toate conditiile). Conform legii, trebuia sa primesc in termen de 3 ani raspuns la ... (vezi toată discuția)
Obtinere locuinta prin anl simax simax Buna seara.Sunt un solicitant de locuinta construita prin ANL inca din septembrie 1999.Atunci am facut cererea si am trimis-o prin posta, aceasta fiind ... (vezi toată discuția)
Chirias anl nic1 nic1 in urma cu 2 ani am primit o locuinta ANL. contractul de inchiriere a fost facut pe numele sotului,de care sunt despartita in fapt. ma ameninta ca merge la ... (vezi toată discuția)