As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. Adresa mea este la apartamentul parintilor mei, iar a sotului, la parintii lui. Mentionez ca este vorba si de orase diferite.
La primaria din localitate/sector, la biroul informatii primiti tot ce va intereseaza intrucat cerintele sunt diferite in functie de localitate/sector.
Cand am depus eu dosarul se facea un calcul in functie de cerintele lor, prin care am primit un punctaj si in functie de punctaj se face o lista de prioritati. (de ex. eu am primit punctaj maxim la rubrica unde era stipulat ca domiciliez in sectorul 6 de mai mult de 10 ani ) va avantajeaza daca aveti copii, studii superioare, cate persoane domicliaza in momentul de fata la adresa de domiciliu, de cat timp etc .
Ca o sugestie incercati unde sunt mai multe locuri, ANL sau locuinta sociala.(legea 114/1996).
In momentul in care am depus dosarul am gasit cerintele si pe siteul primariei.
O seara placuta
Chirias anl
nic1
in urma cu 2 ani am primit o locuinta ANL.
contractul de inchiriere a fost facut pe numele sotului,de care sunt despartita in fapt.
ma ameninta ca merge la ... (vezi toată discuția)