avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! În anul 2016, am depus un dosar pt o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! În anul 2016, am depus un dosar pt o locuinta ANL ...

Bună ziua!
În anul 2016, am depus un dosar pt o locuinta ANL ( intruneam toate conditiile). Conform legii, trebuia sa primesc in termen de 3 ani raspuns la cererea mea, dar pana acum, anul 2021, nu am primit nimic.
Intrebarea mea este, daca sunt persoane care au depus dosare cu mult timp dupa mine si au primit locuinte, cum trebuie sa procedez, sa fac o cerere la primarie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SAL07 , utilizator 09:27, 23 August 2021
Există la Primărie o listă cu ordinea cererilor în funcție de punctaj. Dvs mai întruniți condiția vârstei, adică aveți până în 35 ani ? Dacă ați trecut de vârsta de 35 ani nu mai are sens să vă agitați, deoarece una dintre condiții pentru acordarea unei locuințe ANL este aceea ca beneficiarul să aibă maxim 35 de ani la momentul cererii și maxim 36 ani la momentul acordării locuinței.
Bună dimineața! Am 38 de ani, dar lucrez in sanatate, si conform unui art din lege, cei care lucrează în domeniul sănătății, pot beneficia și după ce au împlinit 36 de ani. În cazul ăsta, trebuie să cer lista cu ordinea cererilor de la Primărie?
Vă mulțumesc!
Da, vedeți pe ce loc vă aflați.
Ok! Mulțumesc mult pentru răspunsuri! O zi bună!
D l avocat, dosarul a fost depus pe numele meu. Intre timp m am casatorit, iar sotul are acte pe casa parintilor, dar cu clauza. In cazul asta, nu mai am dreptul nu, la locuinta! Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl - pentru aprobarea dosarului sotii trebuie sa aiba aceeasi adresa de domiciliu? ayleena ayleena Buna seara, As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. ... (vezi toată discuția)
Listele de beneficiari de locuinte anl sunt actualizate de comisia din cadrul consiliului local? anddreea anddreea prezenta va rog sa imi comunicati punctul dumneavoastra de vedere referitor la repartitia unor locuinte construite prin ANL, destinate inchirieirii tinerilor ... (vezi toată discuția)