avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Listele de beneficiari de locuinte ANL sunt ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Listele de beneficiari de locuinte ANL sunt actualizate de comisia din cadrul consiliului local?

prezenta va rog sa imi comunicati punctul dumneavoastra de vedere referitor la repartitia unor locuinte construite prin ANL, destinate inchirieirii tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani, si anume sa ne comunicati oficial in litera legii de cate ori se intocmeste lista anuala de prioritati ,in conditiile in care una sau mai multe persoane , din tabelul deja aprobat in sedinta consiliului local [Editat] in data de 18.01.2012, renunta la aceste repartitii sau depaseste varsta de 36 de ani.
Daca in luna aprilie 2012 o persoana a renuntat la apartamentul primit anterior aprobarii acestui tabel(anterior ianuarie 2012) , si acest aparatament trebuie redistribuit din nou se mentine acest tabel din ianuarie sau se reanalizeaza si reactualizeaza intreaga lista(tabel).
Va rog sa precizati clar ce lege si ce articol nu da dreptul comisiei sociale de analiza a dosarelor ANL sa nu actualizeze listele , de fiecare data cand unul sau mai multi chiriasi de apartamente ANL ce au renuntat si le-au predat Primariei.
Deasemenea mentionez faptul ca din ianuarie 2012 cand s-a aprobat acest tabel si pana in luna aprilie 2012, situatia mea s-a schimbat si am depus o serie de documente legale la dosarul ANL , in urma carora comisia trebuia sa analizeze actele depuse si sa actualizeze punctajul aferent.

Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Locuinte anl Danutza69 Danutza69 Buna ziua! Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Datorie elsaco piticut86 piticut86 Buna ziua.Poate persoanele care au experienta ma lamuresc si pe mine daca se poate desigur.Cei de la elsaco au afisat un tabel cu datoriile care le avem noi ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)