avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... locuinte ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

locuinte ANL

Buna ziua!
Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie major, in varsta de 35 ani la data depunerii cererii, si sa poata primi repartitie pentru locuinta in cel mult 12 luni de la implinirea acestei varste". Cum se interpreteaza acest text si cum pot contesta acest lucru. Eu aveam 29 de ani cand Legea nr.152/15.07.1998 privind infiintarea ANL, pana cand s-au aprobat normele metodologice pentru aplicarea legii au mai trecut 3 ani (2001) si am facut 32 ani, pana s-a infiintat Agentia Nationala pentru locuinte au mai trecut 2 ani (2003), cand au si inceput sa se depuna cereri pentru locuinte ANL si am depus si eu cerere avand varsta de 33 ani si 10 luni. De la acest moment si pana s-au facut si repartizat primele locuinte ANL au mai trecut 4 ani (2007) si aveam 37 ani si 10 luni. Noi cei care am depasit varsta de 36 ani nu ne mai incadram si nu mai avem de ce sa ne reinoim dosarele, asa ca nu am reinoit dosar in 2007, dar cand s-au repartizat locuintele .........SURPRIZA! 2 familii cu aceeasi varsta ca si mine au primit repartitii, asa ca acum am reinoit si eu dosarul, dar din cate scrie in ziar (ca nu s-a afisat inca lista) se pare ca au fost respinse dosare pe motiv de depasire varsta. Va rog din suflet sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez si ce cai de atac pot folosi. Va multumesc si astept un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:35, 20 Aprilie 2010
Interventie moderator

Am rugamintea sa nu deschideti noi topicuri in continuarea celor deja postate, aveti la dispozitie functiile "raspunde" si "editeaza". Multumesc!

Gabriela Pintea

Danutza69 a scris:
scuze! am omis ceva ,, in varsta de pana la 35 de ani la data depunerii cererii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Listele de beneficiari de locuinte anl sunt actualizate de comisia din cadrul consiliului local? anddreea anddreea prezenta va rog sa imi comunicati punctul dumneavoastra de vedere referitor la repartitia unor locuinte construite prin ANL, destinate inchirieirii tinerilor ... (vezi toată discuția)