Ma deranjeaza zgomotul facut de vecinul de la etajul superior. Incepe pe la ora 22.00 si tine cam pana la 24.00 . Merge apasat prin casa cu papuci cu talpa dura (parca o alearga cineva prin casa ) , scapa obiecte , trage mobila - scaune . Vine acasa la 3 luni si sta cam 1 luna iar in acea luna inebunesc .Nu ma pot odihni deloc din cauza lui. De discutat nu ai cu cine ca am mai avut probleme ca isi punea parchet la orele 23 si taia cu fierastrau .Am cautat solutia pe cale amiabila si nu s-a rezolvat asa ca am sunat la politie si a linistit-o. Pot eu sa-i reprosez sa nu mai mearga asa apasat prin casa si sa foloseasca alti papuci?
La art. 2 alin. 28,29 din legea 61 din 1991 aveti temeiul legal al sanctionarii de catre organele abilitate a vecinului dvs ;
Art. 2. - Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
28) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
29) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinaţia de locuinţe sau în imediata vecinătate a acestora;
Informare la zi
Dana Deea
Buna ziua...imi puteti spune va rog care este ultima lege in vigoare pentru ca in anumite articole gasesc intervalul 7.00- 22.00 sau 8.00 - 23.00. Se respecta ... (vezi toată discuția)