avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reevaluare cladire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reevaluare cladire

Buna ziua.
Pentru o cladire dobandita in anul 1970 si reevaluata in anii 2004,2007,2010 si 2012,cum se determina amortizarea fiscala si daca in declaratia 101 se inregistreaza la "Venituri asimilate" rd.11, sau "Elemente similare cheltuielilor" rd.12? ( rezultata din compararea cu amortizarea contabila). Sau se inregistreaza doar in declaratia 101 la rd.14 " Amortizare fiscala" si rd.29 "Cheltuieli cu amortizarea contabila" fara a se mai inregistra la rd.11, rd.12.
In speranta unui raspuns prompt, va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Reevaluare adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti daca reevaluarea unei cladiri se mai poate face de catre contabilul firmei .Pana anul trecut faceam reevaluarea in functie de indicele de ... (vezi toată discuția)
Completare d101 contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema urmatoare privind reevaluarea si completarea D101 In anul 2011 cand am facut reevaluarea cladirii ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101/2011 riuratusca riuratusca Reevaluari in +,efectuate in 2004,2006,2008 ,2010 si 2011.Toate diferentele sint impozabile la calculul impozitului pe profit.Intrebarea mea este daca toate ... (vezi toată discuția)