avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... regim microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

regim microintreprindere

As dori sa stiu daca se poate evita ca o societate care intruneste conditiile de microintreprindere dupa ultimele reglementari din MO 54/23.01.2013 sa treaca la acest statut.Nu exista nici o portita de scapare si daca da care ar fi aceasta?
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 23:21, 31 Ianuarie 2013
Din pacate nu se poate evita.
Singura portita de scapare este sa aveti veniturile peste 65.000 de euro!
Aveti vreo posibilitate sa oferiti consultanta in vreun domeniu? Adaugati un CAEN ce presupune activitate de consultanta, si incheiati un contract in acest sens.

later edit
..desi, cred ca este deja tarziu

"Pentru anul 2013, persoanele juridice romane platitoare de impozit pe profit care la data de 31 decembrie 2012 indeplinesc conditiile prevazute la art. 112 1 sunt obligate la plata impozitului reglementat de prezentul titlu incepand cu 1 februarie 2013"

Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 2014 irinuka2005 irinuka2005 Firma infiintata in martie 2013 COD CAEN 7021\\"Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii\\"ca si platitoare de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere floracont floracont Buna ziua, Ma aflu in situatia urmatoare:Am o societate care in anul 2012 a avut cifra de afaceri mai mare de 65000 euro si mai mica de 100000 euro (plafonul ... (vezi toată discuția)
Schimbare regim impozitare microintreprinderi fara salariati gabisoftdata gabisoftdata Am rugamintea sa comentati situatia firmelor care la 31 12 2012 nu au avut salariati si au avut o CA sub 65000 euro in 2012. Eu cred ca acestea nu sunt ... (vezi toată discuția)