avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren

Am un proprietate de 1200 mp mostenita in anul 1996. Acum am facut cadastrul si au rezultat 1600 mp. am mers la primarie am luat anexa 1 si 2, dar am fost trimisi la un anume notar care a incheiat si acul de succesiune in 96. acesta ne-a spus ca respectivele documente trebuie sa stea la primarie 30 zile, conform legislatiei actuale.(desi noi avem anexa 18 semnata de toti vecinii din vecinatati)Cine ma poate ajuta...asa este?

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)
Eliberare act proprietate dupa testament. alin76 alin76 Strabunica a dat testatment bunicii mele care la randul ei a dat testament mamei mele pe un teren aflat langa curtea casei . Testamentul strabunicii este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! un teren impadurit poate fi introdus in certificatul ... Valdico Valdico Buna ziua! Un teren impadurit poate fi introdus in certificatul de mostenitor (la succesiune), daca exista proces verbal de punere in posesie, adeverinta de ... (vezi toată discuția)