avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin comercializare tutun si accesorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin comercializare tutun si accesorii

Buna ziua,

Doresc sa deschid un mic magazin de comercializare tutun si accesoriile aferente. A dori sa stiu daca pot deschide si cu PFA si daca pot avea mai multe CAEN-uri la pfa, de exemplu pentru comercializarea tutunului la targuri, expozitii etc.

In plus, as vrea sa stiu ce ar fi mai avantajos, PFA, II sau SRL.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:50, 31 Ianuarie 2013
Puteti desfasura aceste activitati comerciale si pe PFA.
De asemenea, puteti sa va autorizati pentru desfasurarea mai multor activitati comerciale.
Diferentele apar la alegerea modalitatii de impozitare (norma de venit sau sistem real)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de organizare avantajoasa pentru productie si comercializare de produse hand-made emilia b. emilia b. Buna ziua! Doresc sa produc si sa comercializez o serie de produse hand-made (imitatii bijuterii si accesorii din Fimo si materiale similare, cadouri pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real, pfa norma de venit sau alta forma de organizare? emilia b. emilia b. Buna ziua! Doresc sa produc si sa comercializez o serie de produse hand-made (imitatii bijuterii si accesorii din Fimo si materiale similare, cadouri pentru ... (vezi toată discuția)
Comertul cu amanuntul la targuri AlexandraCiolan AlexandraCiolan Buna ziua. Am deschis un PFA in dorinta de a comercializa bauturi/sucuri naturale obtinute din fructe, momentan doar la targuri, expozitii. Activitatea nu ... (vezi toată discuția)