Vreau sa infiintez un SRL cu sediul social in apartamentul parintilor mei cu care sa inchei un contract de comodat. As vrea sa stiu daca ei se supun unui risc in caz de faliment sau alte situatii in care firma ar avea probleme in viitor.
Va multumesc!
Nu se supun niciunui risc. In situatia in care societatea intra in insolventa, numai organele de conducere (administratorul) ar putea fi tras la raspundere, existand posibilitatea de a fi obligat sa suporte pasivul societatii din patrimoniul personal. Cu stima.
Comodatul se inregistreaza undeva? ADMINISTRATIA FINANCIARA? SAU SE AUTENTIFICA LA NOTAR? AM CITIT 1000 DE PARERI SI NU MAI STIU CE TREBUIE FACUT. PENTRU A DESCHISE UN SRL CU SEDIUL SOCIAL IN SECTORUL 5 IN BAZA UNUI CONTRACT DE COMODAT ESTE NEVOIE D INTRGISTRAREA COMODATULUI? DAU DE ELIBERARRA DE CATRE ADMINISTRATIE A UNEI ADVERINTE PRIVIND INREGISTRAREA LOCATIEI CU DESTINATIE SEDIU SOCIAL? MULTUMESC.
Contractul de comodat poate fi incheiat sub semnatura privata, fara notar, fara avocat...
Da, trebuie inregistrat la Administratia Financiara Sector 5, insa de acest lucru se ocupa Registrul Comertului in momentul infiintarii societatii.