avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum imi pot recupera banii?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum imi pot recupera banii?

Am dat in imprumut la o "prietena" suma de 1500 de euro acum 9 luni. Am tot asteptat-o dar nu mia dat banii. Ma tot taraganat si acum zice ca imi va da o parte lunar. Eu am nevoie de bani urgent, acestia fiind dintr-un credit platesc rata. Acum ma suna prietenul ei si zice ca no sa vad banii ca nu am acte pe ei. Pot sai mai recuperez?
Cum ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: safiru , utilizator 10:27, 16 Februarie 2009
Prin actiune in instanta unde va trebui sa faceti dovada ca ati imprumutat-o prin martori, si prin orice alta forma, interogatoriul prietenei, asta in cazul in care nu aveti inscrisuri sub forma de chitanta sau contract imprumut.
am dat imprumut o suma de bani si am facut si un contract la un notar public ,iar data la care trebuia sa imi inapoieze bani a trecut ce pot face in cazul asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta fara inscrisuri doveditoare carmenbn carmenbn Buna ziua.Am urmatoarea problema:o prietena a facut un credit la banca si am convenit sa o ajut platindu-i rata atunci cand ea nu avea bani,sub forma de ... (vezi toată discuția)
Am dat bani in imprumut. ii mai pot recupera? deeaSB deeaSB Am dat bani ( 1500 Euro) in imprumut la o \" prietena\". Acum un an de zile.Banii erau dintr-un credit de nevoi personale. M-a tot dus cu vorba ca mii da, ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)