avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA TRIMESTRIAL
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA TRIMESTRIAL

Buna ziua

Am si eu o intrebare :la ce curs euro se calculeaza cifra de afaceri de 100.000 euro,pentru stabilirea tva-ului lunar sau trimestrial ?Se iau in calcul in stabilirea acestei cifre si veniturile din avans ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 15:37, 31 Ianuarie 2013
Cursul din 31.12.2012,adica 4.4287. Din cate stiu se iau in calcul si veniturile in avans, cu conditia sa fie emise facturi pt aceste avansuri. Pentru siguranta trebuie consultat codul fiscal
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs de schimb pentru perioada fiscala camicami camicami Ce curs euro se va utiliza la 31.12.2013 ptr,a stabilii perioada fiscala pentru TVA (lunara sau trimestriala) in anul 2014 ? Cursul la 31.12.2012 an precedent ... (vezi toată discuția)
Avansuri in 094 cristinanca cristinanca am inteles ca in declaratia 094 trebuie trecute si avansurile. intrebarea mea este trebuie trecute si avansurile facturate in euro deoarece am simulat ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri declaratia 094 la pfa contawest contawest Buna seara, Va rog un sfat la completarea declaratie 094 O PFA platitoare de tva trimestrial cu tva la incasare cum completeaza declaratia 094 ,referitor ... (vezi toată discuția)