avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspundere pt. producerea unui fapt juridic ilicit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspundere pt. producerea unui fapt juridic ilicit

am intrat cu autoturismul intr o piata renumita din Bucuresti ( piata de gros ) din sect. 4, la intrare in aceasta din cauza faptului ca asfaltul era acoperit cu gheata masina mea nu a mai virat si am lovit un stalp din interiorul zonei de acces din piata respectiva. Care este modalitatea juridica prin care pot cere despagubiri de la piata respectiva?
Va multumesc
Prejudiciul se ridica la aprox 4000 ron.
Ei nu vor repararea stalpului.
Lucrez la o firma care a inchiriat un stand in piata respectiva.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
dav88, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa castig un proces cu cel care m-a lovit a1ur3l a1ur3l in primul rand bine v-am gasit. am si eu o problema. pe data de 29.08.2010 am fost lovit de un sofer cu asig la ardaf (nu a vazut semnul stop, si implicit a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu inceperea urmaririi penale podaraurel podaraurel In iarna trecuta am avut un accident sa va detailez putin : eram pe un drum judetean pe la 9 dim iar carosabilul era acoperit cu gheata la un moment dat ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)