avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ESTE ANULABIL UN ACT SRIS DOAR SUB SEMNATURA??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ESTE ANULABIL UN ACT SRIS DOAR SUB SEMNATURA??

Vecina mea, o batranica cu varsta de 65 de ani, a cedat pein anul 1984 o portiune mica de teren ce avea sa-i serveasca ca acces unui vecin aflat in spatele proprietatilor noastre. Aceasta ulita este situata intre proprietatea mea si proprietatea vecinei mele. Aceasta decizie s-a luat printr-un inscris sub baza de semnatura, fara autenticitatea notarului, iar in acest act s-au trecut cateva criterii cum ar fi: ca actul este pentru totdeauna valabil,ca nici una din parti nu va cere socoteala eventualelor neplacere ulterioare cu privire la aceasta cale de acces. ca s-a achitat suma de 1700 lei in 1984, ca nu se mai poate reveni asupra lui. Acum vecina vrea sa anuleze acel act si odata cu el acea ulita deoarece vecinul caruia i-a fost acordata acea cale de acces provoaca mult deranj pe acea ulita si nu o lasa sa-si ingrijeasca casa. Mentionez ca vecinul nostru are o alta cale de acces pe care poate circula si o masina, iar cea cedata de vecina are doar 1,5m. Acum vreau sa o sprijin in a deschide un proces pentru revendicarea terenului si vreau sa stiu ce sanse sunt in a castiga, daca are vreo valabilitate acel act scris si luat la cunostinta doar pe baza de semnatura si daca se poate cere anularea lui si cam cat ar dura procesul?? Mai mentionez ca s-au facut si cateva plangeri la politie cu ocazia scandalurilor iscate de catre vecinul caruia i-a fost data o portiune de teren pentru a-si creea o cale secundara de acces.

Alte discuții în legătură

Revendicare DOTZ DOTZ Vecina mea, o batranica cu varsta de 65 de ani, a cedat pein anul 1984 o portiune mica de teren ce avea sa-i serveasca ca acces unui vecin aflat in spatele ... (vezi toată discuția)
Se poate revendica??? DOTZ DOTZ Vecina mea, o batranica cu varsta de 65 de ani, a cedat pein anul 1984 o portiune mica de teren ce avea sa-i serveasca ca acces unui vecin aflat in spatele ... (vezi toată discuția)
Care contract este valabil?? DOTZ DOTZ Bunicii mei detineau la tara un teren cu un imobil pe el. Pe actul de proprietate detinut de bunicii mei era o suprafata de 770mp. Dupa decesul bunicilor mei, ... (vezi toată discuția)